Рэстаран

Рэстаран гатэля «Паланэз» размешчаны на шостым паверсе. Рэстаран спалучае ў сабе цудоўную кухню і традыцыйную беларускую гасціннасць, бездакорнае абслугоўванне і індывідуальны падыход да кожнага госцю.

Інтэр'ер рэстарану вытрыманы ў класічным дваранскім стылі, дзе кожная дэталь вытанчана спалучаецца адна з адной.

Наш рэстаран ідэальна падыдзе як для правядзення бізнес-сустрэч з партнёрамі, так і для рамантычнага спаткання. Рэстаран з'яўляецца выдатнай пляцоўкай для правядзення карпаратыўных і індывідуальных мерапрыемстваў. Тут можна правесці выдатны банкет або фуршэт, запрасіўшы на ўрачыстасць да 45 персон.

Для гасцей, якія любяць адасобіцца, у рэстаране прадугледжана асобная VIP зала на 16 месцаў. Тут за смачнай трапезай можна абмеркаваць дзелавыя пытанні, а таксама атрымаць асалоду ад выдатнага сэрвісу.

Наш шэф-повар прапануе кліентам разнастайнае і смачнае меню з вялікім выбарам сезонных дэлікатэсаў, тут таксама з радасцю паклапоцяцца аб Вашых індывідуальных смакавых перавагах.

Спалучэнне ненадакучлівага сэрвісу, вытанчанасці і рэспектабельнасці інтэр'еру дае нязменна сапраўднае адчуванне таго, што тут рады кожнаму госцю.

Кантакты рэстарана: whatsappvibertelegram +375 (44) 555 12 50, +375 (17) 388 35 45 instagram facebook

Да Вашых паслуг:

Вытанчаная кухня
Дастаўка ежы ў нумар
Правядзенне банкетаў да 40-ка персон
Бескаштоўны Wi-Fi
Прэміяльны сэрвіс

СТРАВЫ БЕЛАРУСКАЙ КУХНІ

Севічэ з сёмгі з апельсінавым канкасэ

(сёмга, апельсін, сок апельсінавы свежавыціснуты, соевы соус, часнок, аліўкавы алей, кунжутавы алей, кукурузны алей, сумесь перцаў, салатавы мікс)

20,00 BYN.

110/40/20

 

Карпача з ялавічыны ў духмяных травах

(выразка з ялавічыны, пармезан, салата фрызэ, салата рукала, лімон, аліўкавы алей, бальзамічны воцат, размырын, чабор, сумесь перцаў, соль)

18,00 BYN.

100/20/15/15/15

Мясная талерка

(каўбаса с/в, вяндліна с/в, вяндліна в/в, бастурма, марынаваныя патысоны, цыбуля жамчужная, салата мікс, зеляніна)

20,00 BYN.

200/30/20/20/8

Сырная талерка

(сыр пармезан, дор блю, камамбер, маасдам, джэм з інжыру, вінаград, міндаль)

21,00 BYN.

100/20/15/15/15

Салата «Карсіканская»

(тамат чэры, агуркі свежыя, перац свежы, сыр Фета, масліны, аліўкі, салата мікс, заправа, зеляніна, соль, перац)

9,00 BYN.

200/2

Салата «Цэзар» з крэветкамі

(крэветкі тыгровыя, пармезан, тамат чэры, салата мікс, сухарыкі, лімон, заправа да салаты, алей раслінны, часнок, соевы соус)

17,00 BYN.

220/20/2

Салата «Цэзар» з курыцай

(курынае філе, пармезан, тамат чэры, салата мікс, сухарыкі, заправа да салаты, зеляніна)

12,00 BYN.

230/2

Цёплая салата з курынай печанню

(печань курыная, агародніна грыль (цукіні, перац балгарскі, шампіньёны, тамат чэры), салата мікс, мядова-гарчычная заправа, сметанковае масла міндальныя пялёсткі)

15,00 BYN.

240

Салата са смажаным тунцом і вустрычнай заправай

(тунец, тамат чэры, салата мікс, кунжут, лімон, вустрычная заправа, алей раслінны, сумесь перцаў)

18,00 BYN.

120/20

Крэветкі ў соусе «Крэмі-васабі»

(крэветкі тыгровыя, фісташкі, кукурузныя шматкі, соус крэмі-васабі, салата мікс, зеляніна, лімон, белае віно, размарын, соль, перац)

22,00 BYN.

140/30/20/2

Какіль з рыбы

(філе траскі, філе ласося, сыр цвёрды, цыбуля, віно белае сухое, булён хандашы, вяршкі, соевы соус, перац молаты, зеляніна)

15,00 BYN.

125/2

Жульен з курыцы

(філе курынае, шампіньёны, сыр мацарэла, цыбуля, булён грыбны, вяршкі, зеляніна, прыправа да курыцы)

9,50 BYN.

120/2

Суп «Мінестронэ»

(перац балгарскі, морква, цукіні, брокалі, квяцістая капуста, булён, італьянскія травы, алей раслінны)

9,00 BYN.

320/5

 

Крэм-суп з белых грыбоў

(грыбы белыя, шампіньёны, пармезан, багет, цыбуля, булён грыбны, часнок, вяршкі, масла сметанковае, алей раслінны, зеляніна, соль, перац)

15,00 BYN.

300/20/4

Суп з ялавічыны з хатняй яечнай локшынай

(выразка з ялавічыны, локшына хатняя, морква, цыбуля-парэй, булён, сельдэрэй, часнок, зялёная цыбуля, алей раслінны, кунжут, соль, перац).

12,00 BYN.

300/5/3

Дарада на грыле

(дарада, цыбуля-парэй, лімон, белае віно, алей раслінны, сметанковае масла, часнок, каперсы, соль, перац, салата мікс, чабор, размарын, прыправа да рыбы, рысавая бумага)

30,00 BYN.

240/40/30/10/2

Медальёны з ялавічыны з запечанай агароднінай і соусам ткемалі

(выразка з ялавічыны, перац балгарскі, цукіні, тамат чэры, шампіньёны, соус ткемалі, салата мікс, зеляніна, сумесь перцаў, віно чырвонае сухое, размарын, чабор, соевы соус)

32,00 BYN.

150/150/30/30/2

Качыная ножка конфі з бруснічным соусам і грушавым чатні

(качыны кумпяк, грушавы чатні, соус бруснічны, часнок, аніс, чабор, размарын, соевы соус)

25,00 BYN.

120/75/50/30/2

Спагеці з морапрадуктамі

(спагеці, сумесь морапрадуктаў (крэветкі тыгровыя, мідыі, кальмары), булён хандашы, сыр пармезан, соус таматны, вяршкі, італьянскія травы, базілік, часнок)

20,00 BYN.

290/10/15

Тальятэлі з курыцай і грыбамі

(тальятэлі, філе курынае, шампіньёны, цыбуля-парэй, вяршкі, спецыі, сыр пармезан, соус песта)

15,00 BYN.

290/15/10

Стэйк з тунца

(тунец, размарын, чабор, сумесь перцаў, соль, лімон, зеляніна, крэм бальзамічны, рысавая бумага, салата мікс)

35,00 BYN.

200/30/15/10/2

Стэйк з сёмгі

(сёмга, размарын, чабор, сумесь перцаў, соль, лімон, зеляніна, крэм бальзамічны, рысавая бумага, салата мікс)

31,00 BYN.

200/30/20/15/2

Стэйк са свініны

(свіная шыя, размарын, чабор, сумесь перцаў, соль, лімон, зеляніна, крэм бальзамічны, салата мікс)

22,00 BYN.

200/30/10/2

Стэйк з ялавічыны

(выразка з ялавічыны, размарын, чабор, сумесь перцаў, соль, зеляніна, крэм бальзамічны, салата мікс)

28,00 BYN.

200/30/20/2

Стэйк з курыцы

(філе курынае, размарын, чабор, сумесь перцаў, соль, зеляніна, крэм бальзамічны, салата мікс)

15,00 BYN.

200/30/10/2

Брокалі на пару

(капуста брокалі, соль, перац)

4,50 BYN.

150

Спаржа, абсмажаная на сметанковым масле

(спаржа, сметанковае масла, часнок, базілік свежы, соль, сумесь перцаў)

6,00 BYN.

150/2

Рыс адварны

(рыс, куркума, масла сметанковае, прыправа да рысу, соль, перац)

4,50 BYN.

150/2

Бульба, запечаная з размарынам

(бульба, часнок, размарын, соль, перац, аліўкавы алей)

5,00 BYN.

150

Бульба па-французску

(бульба па-французску, прыправа да бульбы, соль, перац, алей раслінны)

5,00 BYN.

150

Торт «Зялёны чай з белым шакаладам», 105гр.

6,50 BYN.

Торт «Мядовік», 141гр.

5,00 BYN.

Торт «Тры шакалады», 130гр.

5,50 BYN.

Чызкейк «Сунічны», 113гр.

5,50 BYN.

Маффин з яблыкам і карыцай ,80 гр.

2,20 BYN

Штрудзель яблычны з марожаным, 120гр.

8,50 BYN.

Марожанае з фруктамі, 185/2 гр.

8,50 BYN.

Французская булачка з часнаком, 55гр

1,00 BYN.

Хлебная карзiна, 105 гр.

1,50 BYN.

Хлеб чорны

0,20 BYN.

Асарці з марынадаў, 390 гр.

13,00 BYN.

Закуска з селядца з бульбай ,220 гр.

5,40 BYN.

Салянка мясная, 275гр.

6,90 BYN.

Тертюха, 250 гр.

6,50 BYN.

Грыбная поліўка, 270 гр.

 

7,50 BYN.

Дранікі з семгай, 230гр.

10,50 BYN.

Дранікі з мачанкай , 330 гр.

9,50 BYN.

Дранікі з мясам , 330 гр.

9,50 BYN.

Дранікі са смятанай , 230 гр.

5,50 BYN.

Бабка бульбяная з грудзінкай , 245 гр.

7,50 BYN.

Спякотнае па-вясковаму , 275 гр.

8,50 BYN.